Нові перемоги юних чугуївських вокалістів

5-6 листопада 2016 року у Харкові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтва «Grand Music Fest», в якому взяли участь молодь з країн СНД та Східної Європи. Президентами фестивалю виступили Віталій Нечитайло та Мілена Лейбук, заслужені діячі естрадного мистецтва України.

Місто Чугуїв на фестивалі представила вихованка Студії естрадного вокалу Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості  під керівництвом А.О. Бондаренко  Влада Трофімова, яка є  ученицею  Чугуївської загальноосвітньої школи I-II ступенів №4.

Влада займається багато років вокалом, є учасницею багатьох обласних конкурсів.

Цього разу за умовами фестивалю Влада виконувала дві пісні: музичний  твір Джеймса Пола Маккартні «O, Darling» та пісню українською мовою «Твоя земля». Обидва номери глядачі та журі зустріли бурхливими оваціями.

Журі конкурсу високо оцінили талант юної чугуївської вокалістки: Влада отримала диплом 2 ступеню  Міжнародного фестивалю-конкурсу  мистецтва «Grand Music Fest» та була запрошена до участі в  гала-концерті на сцені  Українського державного  університету  залізничного транспорту.

784545