2016 рік – рік впевненого покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів

Освітянська галузь завжди є приорітетною галуззю, на яку спрямована увага місцевої влади. Проте цьогоріч всі навчальні заклади м. Чугуєва  з вдячністю відзначають значне збільшення фінансування на  покращення матеріально-технічної бази, яке відбулося, здебільшого, за кошти місцевого бюджету.

З останніх надходжень, джерелом яких також став місцевий бюджет, слід відзначити придбання меблів для Чугуївського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 4. У дошкільному навчальному закладі замінені всі меблі на сучасні, кольорові та безпечні, – саме такі, про які мріє  кожна дитина. Тут і столики з шафками, і кухонні куточки, й іграшковий медичний кабінет, і зручні двоповерхові ліжечка, й стільчики в актову залу…

Відтепер вихованцям дитсадочка є де розвивати свою уяву та здібності під час ігор, солодко спати та проводити чудові святкові заходи.

DSC02546

Подією для Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 стала заміна застарілого обладнання шкільної їдальні на нове коштом місцевого бюджету.

Працівники харчоблоку  відзначають, що приходити на робоче місце, обладнане сучасними засобами приготування їжі, – шафою для смаження, потужною промисловою м’ясорубкою, новою електричною плитою – вони відтепер приходять із задоволенням. А школярі відзначають, що шкільні котлетки та  перші страви  стали ще смачнішими.

мясорубка_(2)печка

жарочный_шкаф_(2)