День захисника України у ДНЗ міста

Патріотизм, любов до своєї Батьківщини виховується змалечку. Саме тому святкуванню Дня захисника України у дошкільних навчальних закладах міста Чугуєва була приділена значна увага.

В усіх дитячих садочках пройшли виховні і спортивні заходи, на яких вихователі разом з дітьми пригадали історію  свята, важливість його для наших захисників-козаків, підготували спортивні естафети та змагання, де юні українці мали нагоду проявити свій козацький гарт.

Свято “КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ” у Чугуївському ДНЗ № 12

13 жовтня 2016 року в ДНЗ № 12 пройшло спортивно-музичне свято дітей старших груп, присвячене Дню козацтва “Козацькі забави”.

Провели свято інструктор з фізкультури Третякова С.О. та музичний керівник Майстрова О.В. У ході заходу діти дізналися чимало цікавого  про козаків, їх побут, звичаї, традиції; із задоволенням співали українські пісні та виконували таночки; демонстрували фізичну підготовку в іграх-естафетах “Гей ви, коні вороні”, “Влучні вояки”, “Козацька естафета”, “Вишиванка”, “Козацька каша”, “Улюблена страва”, “Бій подушками”, “Сильна рука”, “Перетягування каната”.

Свято пройшло в дружній атмосфері, сповненій позитивних емоцій та духу змагань. Хлопчики  пройнялися козацьким духом, усвідомили, що вони – надія України й наші майбутні захисники. Проте й дівчатка не пасли задніх, а були гідною опорою і підтримкою для маленьких козаченят.

20161013_101100

День захисника України в Чугуївському ДНЗ № 8

12.10.2016, напередодні Дня захисника України,  в  Чугуївському ДНЗ (яслах-садку) № 8   пройшли спортивні змагання «Козацькі розваги», учасниками яких стали  представники 14  родин –  маленькі козачата  й їх мужні татусі.

Всі , –  і діти, і батьки, і група підтримки з мам, і організатори   заходу  –  отримали велике задоволення від участі у змаганнях. Як завжди, перемогла дружба, всі козаки  й козачки  отримали грамоти, медалі та солодкі подарунки.

Відділ освіти Чугуївської міської ради приєднується до привітань з Днем захисника України  та бажає нашим шановним захисникам, що їм завжи було кого захищати, та не було від кого!

11

13 жовтня 2016 року у ДНЗ  «Веселочка» відбулося патріотичне свято до Дня захисника України.

Дошкільнята разом із вихователями та музичним керівником гортали героїчні сторінки історії українського козацтва.

Гостями свята були учасники АТО та військовослужбовці з 92 окремої механізованої бригади.

Діти зустрічали гостей короваєм, патріотичними піснями, українськими народними танцями, спортивними розвагами.

Вихователі разом з дітьми підготували та вручили героям подарунки: дитячі малюнки козаків, плетені браслети зі стрічок, голубів миру, були сказані слова подяки за їх героїзм, відданість нашій Батьківщині.

У молитві до Пресвятої Богородиці діти попросили покрови для України, нашого війська і всього українського народу.
Після свята військовослужбовці подякували дітям та колективу дошкільного закладу за допомогою теплих  слів  та солодких подарунків.

20161013_093237