Чугуївській ДЮСШ – 50 років

7 жовтня 2016 року Чугуївська дитячо-юнацька спортивна школа святкувала свій 50-річний ювілей з дня її заснування.

Тисячі  чугуївців переступили поріг позашкільного навчального закладу за ці півстоліття. Хтось став видатним спортсменом, а хтось просто підтримував себе у доброму тонусі. По різному склалися долі вихованців, але роки їх навчання в ДЮСШ не минули марно, про що багаточисельні гості святкового заходу і поділилися з молодими спортсменами та глядачами у концертній залі Чугуївського КЦ «Імідж», де проходило святкування ювілею.

На сьогодні Чугуївську ДЮСШ відвідують близько 1000  вихованців, що займаються спортом у спортивних відділеннях як на базі самої ДЮСШ, так і на базі навчальних закладів. Висококваліфікований колектив як досвідчених, так і  молодих тренерів вміло передає свої знання й навички юним футболістам, боксерам, легкоатлетам, таеквондістам. Наша спортивна школа має гарну базу, на якій проходять міські, обласні й клубні чемпіонати з різних видів спорту.  Це і спортивна зала по вул. Кожедуба, де обладнаний ринг для занять боксом, таеквон-до, футболом; у якій тепло і зручно завдяки енергозберігаючим металопластиковим вікнам та освітленню, встановленим завдяки участі навчального закладу у конкурсі проектів з енергоефективності; ще одним майданчиком для спортивних занять та змагань є міський стадіон «Олімп» із сучасною адміністративною будівлею, яка є на стадії завершення робіт з вводу в експлуатацію, зручними трибунами для вболівальників, сучасними вуличними тренажерами та майданчиком для міні-футболу зі штучним покриттям.

Святковий зал був переповнений. На святі були присутні  керівники ДЮСШ різних років, тренери, як ті, що віддавали дітям свої знання і підтримку протягом багатьох років, так і їхні молоді колеги, що продовжують славну справу своїх попередників, а також вихованці школи, серед яких спортсмени-початківці, і ті, що досягли вже певних успіхів.

На їхню адресу пролунали вітання від почесних гостей — заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т.С. Вінник та Л.П. Макаренко,  начальника  відділу освіти М.В. Проценко, які побажали ювілярам надалі залишатися спортивною гордістю міста і впевнено підтримувати свої досягнення на всіх рівнях. Від народного депутата України Д.О. Шенцева ювілярів привітали його помічник, депутат Харківської обласної ради С. Білохвостенко,  та депутат обласної ради Д. Донськой. Звучали привітальні слова для колективу Чугуївської ДЮСШ й від колег – керівників навчальних  закладів, директорів спортивної школи минулих років, видатних спортсменів м. Чугуєва.

Як завжди, не обійшлося на ювілеї без приємних і потрібних подарунків: від Чугуївської міської ради колектив спортивної школи отримав сертифікат на отримання  ноутбуку та спортивного інвентарю, відділ освіти  подарував бойлер для майбутньої душової кімнати, а багаточисельні гості – великий перехідний кубок, лапи для занять боксом, футбольні бутси та інше.

У відповідь на теплі слова та побажання в адресу навчального  закладу  директор Чугуївської ДЮСШ І.Л. Губар запевнив, що колектив докладе всіх зусиль, щоб тримати марку одного з найкращих спортивних закладів області.

Вихованці Будинку  дитячої та юнацької творчості і самої  спортивної школи створили особливий святковий настрій музичними, танцювальними привітаннями, а також  акробатичними й спортивно-показовими номерами з гімнастики, боксу, таеквон-до.  Ведучі ювілейного святкування пригадали зі сцени основні моменти діяльності спортивної школи у різні роки, людей, які сприяли її розквіту, а всі присутні у залі гості мали змогу побачити на великому екрані визначних людей з історії Чугуївської ДЮСШ,  особливі події, моменти змагань  на архівних фото.  Завершилося свято душевним привітанням рідній спорт школі від її  юних вихованців – з бенгальськими вогниками й хлопавками.

Відділ освіти ще раз вітає колектив Чугуївської  дитячо-юнацької  спортивної школи  з 50-річчям та  бажає нових і нових звершень  на професійній ниві!

Більше фото можна переглянути у фотогалереї відділу освіти

image