Чугуїв разом з усією країною святкує День дошкілля у м. Києві

Делегація Харківської області, до складу якої як представник дошкільної освіти м. Чугуєва увійшла завідувач Чугуївського ДНЗ № 8 О.О.Шуліко,  23 вересня 2016 року у м. Києві взяла участь в урочистостях, присвячених Всеукраїнському Дню дошкілля.

Разом з гостями з усієї країни представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», методисти  ММК та педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів Харківщини  стали активними учасниками майстер-класів, тренінгів та  урочистостей, а також переглянули  й обговорили роботи, представлені на  фотовиставці «Сучасний дитячий садок».

Також педагоги з різних  куточків України мали нагоду познайомитися, поспілкуватися, поділитися святковим настроєм та позитивним досвідом роботи.

Ми ще раз щиро вітаємо всіх працівників дошкільної  освіти з Всеукраїнським Днем дошкілля та  професійним святом усіх освітян, що наближається, – Днем працівників освіти!

IMG_20160923_093753