Педагоги-туристи м. Чугуєва – кращі в області!

23-25 вересня 2016 року в місті Куп’янську на базі яхт-клубу «Оскіл» відбувся регіональний семінар-практикум серед педагогічних працівників з питань розвитку дитячого спортивного туризму, в якому брали участь більше 70 учасників з м.Чугуєва, м.Первомайський, м.Куп’янська, Чугуївського, Куп’янського, Дворічанського, Харківського районів Харківської області та Новобаварського району м.Харкова.

Відповідно до програми заходу були проведені теоретичні та практичні заняття з загальнотуристських навичок, постановки та суддівства дистанції «Смуга перешкод», техніки велосипедного та водного туризму. Також відбулися  змагання та конкурси з установки наметів, в’язання вузлів, розпалювання багаття, змагання на дистанціях з техніки пішохідного туризму «Смуга перешкод», водного туризму – «Слалом» та «Рятувальні роботи», на комплексній дистанції з елементами різних дистанцій.

За підсумками усіх змагань та конкурсів команда педагогічних працівників міста Чугуєва посіла І-е загальнокомандне місце та довела свою високу професійну підготовку. Вітаємо учасників команди  переможців  обласних  туристських змагань у складі: Лисенка С.В., Колісниченка Д.С., Жолтікової С.О., Шеханіна Д.О., Лесновської Н.М., Жиглова В.О., Жиглової Ю.В. Тож юним туристам нашого міста є з кого брати приклад, на кого рівнятись та у кого вчитись.

Вітаємо юних туристів та їх тренерів з  Всесвітнім Днем туризму та бажаємо нових цікавих подорожей, яскравих вражень на туристських маршрутах та  успіхів у змаганнях.

Більше фото можна переглянути у фотогалереї відділу освіти