Святкування День дошкілля у ДНЗ м. Чугуєва

Заходи з відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля пройшли в усіх дошкільних навчальних закладах м. Чугуєва.

27.09.2016  у Чугуївському ДНЗ (яслах-садку) № 8 відбулося свято за участю працівників дитячого садка та його маленьких вихованців під назвою  «У колі друзів».

Під час свята звучали теплі привітання для всіх працівників дитячого садочка  від вихованців та  адміністрації дошкільного закладу, діти співали привітальних пісень та виконували чарівні таночки. Свято закінчилося спільним флешмобом для дітей та дорослих.

 

Чугуївський ДНЗ № 8 щиро вітає всіх колег-дошкільників, тих, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом !

image-0-02-01-5aa2fc2d4daa76002b34865541016e67812470a66a1f6ecc1cf0f50cfebf4276-V

День вихователя і всіх дошкільних працівників в Чугуївському ДНЗ (ясла-садку) № 4

27 вересня – загальнонаціональне свято «День вихователя і всіх дошкільних працівників.

Для працівників Чугуївського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) № 4 цей день був святковим та урочистим. Адже День вихователя – це завжди веселе та щире свято, коли всі веселяться від душі: і педагоги, і їх маленькі вихованці. На свято були запрошені колишні працівники, які поділилися спогадами про довгі, нелегкі, але цікаві роки праці в садочку. Щирі слова привітання звучали від завідувача ДНЗ № 4 Я.О. Назаренко та вихователів, а діти порадували всіх присутніх святковим концертом, гарними співами та веселими таночками.

День вихователя – це посмішки, квіти та побажання багатьох років життя тим, хто відповідає за благополучне, щасливе дитинство і подальшу долю кожного малюка.

Дошкільний підрозділ НВК № 6 

27 вересня 2016 року в дошкільному підрозділі Чугуївського НВК№6 відбулось тематичне свято до Дня Дошкілля, на якому вихованців прийшли привітати депутат Чугуївської міської ради Євгеній Резченко та начальник відділу у справах фізичної культури та спорту Чугуївської міської ради Світлана Лиманська. Діти отримали ігрові комплекти для спорту та дозвілля, за сприяння дитячого фонду ООН – ЮНІСЕФ. Від депутата діти також отримали корзину з яблуками.  Від імені міського голови Галини Мінаєвої всіх присутніх привітала зі святом Світлана Лиманська. Діти отримали масу позитивних емоцій.

20160927_105843