З Всеукраїнським днем дошкілля!

Відділ освіти Чугуївської міської ради вітає усіх працівників дошкільних навчальних закладів із професійним святом!

У ці вересневі дні своє професійне свято відзначають вихователі та працівники дошкільних установ. Як первинна ланка єдиної системи виховання та навчання дошкільна освіта є справжнім фундаментом формування і становлення особистості, розвитку суспільства загалом. В ранньому віці починається процес соціалізації маленького громадянина, встановлюється зв’язок дитини зі світом людей і природи, відбувається її залучення до культури та загальнолюдських цінностей.

У сфері дошкілля освіти працюють люди, які всім серцем розуміють дітей і віддають їм частинку своєї душі. Молоде покоління майбутніх вихователів та працівників дошкільних установ виховує колектив факультету дошкільної та спеціальної освіти нашого університету, якому адресуємо вітання та слова подяки за професіоналізм і високе покликання виховувати любов, чуйність та уважність до кожного вихованця. Впевнені, що Ваші знання, наполеглива праця та педагогічна майстерність стануть основою формування щасливого майбутнього української нації.

З нагоди професійного свята бажаємо міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди, творчих успіхів та професійних досягнень. Нехай кожен Вашого життя буде наповнений радістю від спілкування із вихованцями!