Педагоги міста Чугуєва – активні учасники освітянського життя України

Дошкільна освіта є першою ланкою освіти в Україні, тому її розвитку приділяється значна увага  як на загальнодержавному, так і на міському рівнях. Педагоги-дошкільники міста Чугуєва активно розвиваються у професійному плані, слідкують за інноваціями у своїй галузі, беруть участь  у   різноманітних новаторських освітянських проектах, фестивалях, конкурсах.

Місто Чугуїв може похвалитися якістю професійної діяльності  педагогів дошкільних навчальних закладів, запорукою якої є значна підтримка місцевої громади. Саме тому педагоги  є бажаними гостями  освітніх  заходів та подій не лише міського, а й обласного і всеукраїнського рівнів, запрошуються до участі у значущих освітянських подіях.

Так, завідувач Чугуївського ДНЗ (ясел-садка) № 8  О.О. Шуліко, яка є членом Всеукраїнської  асоціації працівників дошкільної освіти,  запрошена у складі делегації від Харківської області  до м. Києва на відзначення 27 вересня 2016 року Всеукраїнського Дня дошкілля.

Переможці  VIII Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій, педагоги Чугуївського ДНЗ № 12 Климчук І.П., завідувач,  та Третякова С.О., інструктор з фізичного виховання, днями запрошені до участі в очному турі Фестивалю до м. Черкас.  Дві їхні  роботи увійшли до п’ятірки найкращих.

Завідувач Чугуївського ДНЗ № 3 Максименко І.А. як регіональний тренер освітнього проекту “Вчимося жити разом” з 3 по 7 жовтня 2016 року у м. Києві візьме участь у навчальному тренінгу з методики викладання курсу “Вчимося жити разом”, який згодом буде реалізовуватися для представників інших районів Харківської області на базі Чугуївського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 3.

За відмінними результатами стоїть кропітка робота не лише окремих особистостей, а й усіх освітянських колективів, відділу освіти, місцевої влади.  Бажаємо чугуївським педагогам не зупинятися на досягнутому, а завжди іти в ногу з часом, самовіддано, з любов’ю до дитини виконувати свою роботу.