День відкритих дверей у БДЮТ

Теплого вересневого дня у Чугуївському будинку дитячої та юнацької творчості пройшов традиційний День відкритих дверей.

Чугуївському БДЮТ є чим пишатися. Його зовсім маленькі та старші вихованці –  надзвичайно обдаровані й талановиті, а мережа гуртків – заплановано різноманітна та охоплює багатовекторні інтереси учнівської молоді  нашого міста. Поточного навчального року  для маленьких чугуївців усіх мікрорайонів міста гостинно відкриють двері  55 гуртків, які охоплять близько 1325 дітей.

Саме це й відзначили почесні гості заходу – начальник відділу освіти М.В. Проценко, голова міської приймальні Народного депутата України Д.О. Шенцева Н.К. Куралех, депутат міської ради Р. Ю. Овчаренко, які  з цієї нагоди   завітали до БДЮТ, не лише з теплими словами, а й, як завжди, з подарунками. Марина Володимирівна вручила кращим працівникам БДЮТ грамоти від міського голови Г.М. Мінаєвої, а також набори шахів та шашок для керівника найстаршого гуртка навчального закладу,  а Ніна Костянтинівна і Руслан Юрійович  презентували комплект з 18 вишиванок для учасників вокальних та танцювальних колективів.

Гостей, майбутніх гуртківців та просто глядачів талановиті вихованці будинку творчості дивували виконанням пісень, вражали танцювальними постановками, зацікавлювали майстер-класами з рукоділля, малювання, битв на шахово-шашечному полі. А на завершення Дня відкритих дверей шефи й добрі друзі Чугуївського БДЮТ, представники військової частини А2467, пригостили всіх його учасників та гостей  смачними солодощами.

Більше фото – у фотогалереї  відділу освіти

oXGN6cqQnhQ