Участь у тренінгу з реалізації проектів

30 та 31 серпня на базі  Харківського обласного  центру розвитку  громад відбувся Кластерний тренінг «Особливості впровадження, задля побудови ефективного партнерства та досягнення стійких результатів» для контактних осіб із Дніпропетровської, Луганської, Донецької та Харківської областей у рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Цього року учасником  Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» вкотре став навчальний заклад відділу освіти, а саме Чугуївський ДНЗ (ясла-садок) № 4. Саме тому, для швидкої, якісної та ефективної реалізації проекту, учасниками заходу стали спеціалісти Відділу освіти Чугуївської міської ради В.А. Михальчук, технічний менеджер проектів, і Л.І. Степанова, головний бухгалтер, а також представник ініціативної групи ДНЗ № 4 Я.О. Назаренко.

Експерти та партнери проекту представили  учасникам тренінгу  цікаві та високопрофесійні доповіді й презентації щодо поширення досвіду з кращих практик у напрямках децентралізації, енергоефективнисті та використання системи ProZorro в Харківській області й інших регіонах України, яка стане надзвичайно корисною під час реалізації проекту в Чугуївському ДНЗ № 4.

ййіцф