У Чугуєві пролунав Перший дзвоник

В усіх  загальноосвітніх навчальних закладах міста Чугуєва 1 вересня 2016 року  відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань.  Перший дзвоник – надзвичайно хвилююче свято для всіх школярів і  їхніх батьків, але найбільш знаменне воно для тих хлопчиків і дівчаток, що вперше переступають  шкільний поріг, а також  для майбутніх  випускників, які проведуть у шкільних стінах останній рік перед кроком у доросле життя.

Кожен Перший дзвоник у кожній чугуївській школі, як завжди, був прекрасний по-своєму, бо у його підготовку педагоги, батьки і самі діти вклали часточки своїх душ.  Глядачі – а це батьки, бабусі, ветерани, запрошені почесні гості, майбутні школярики –  зворушено дивилися на танцювальні і вокальні номери учнів,  від душі сміялися з гумористичних реплік, підспівували гімн України.

Незабутньо і зворушливо звучали на всіх  святкових заходах вірші з уст маленьких першокласників, які  цього ж вперше у своєму житті сіли за парти.  Для них – це новий етап, початок подорожі по  країні знань тривалістю в одинадцять років. З цієї нагоди діти отримали подарунки – набір канцтоварів від народного депутата України Д.О. Шенцева та книгу “Чугуїв – місто на долонях” від Чугуївського міського голови Г.М. Мінаєвої.

На завершення урочистих лінійок   хвилююче пролунав  дзвоник  у руках маленької першокласниці,  що покликав школярів до класів на перший урок  2016/2017 навчального року,  темою якого стала 25 річниця  Незалежності нашої держави.

Більше фото можна переглянути у фотогалереї відділу освіти

22