Серпнева педагогічна конференція дала старт новому навчальному року

30 серпня  2016 року у КЦ “Імідж” відбулася традиційна міська Серпнева педагогічна конференція.

Почесними гостями святкового заходу стали міський голова Г.М. Мінаєва, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т.С. Вінник, депутат Харківської обласної ради Д.В. Мягкий, завідувачка міської приймальні Народного депутата України Д.О. Шенцева Н.К. Куралех, депутати міської ради, представники громадськості, ветерани освітянської галузі.

Урочиста частина конференції розпочалася зі зворушливого виступу  вокалістів і танцювального колективу Чугуївського БДЮТ, після якого до слова стала начальник відділу освіти М.В. Проценко. У своїй доповіді Марина Володимирівна підбила підсумки минулого 2015/2016 навчального року, який, як вона відзначила, був результативним і у сфері навчальних досягнень учнів, вчителів, і у частині значного покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів. Учні нашого міста за обласними рейтингами стали найкращими  під час складання ЗНО, посіли призові місця у олімпіадах і різноманітних конкурсах усіх рівнів, а участь ініціативних груп і колективів навчальних закладів, координованих  відділом освіти, у різноманітних проектах дозволила залучити значні кошти з немісцевих бюджетів на капітальні ремонти багатьох навчальних закладів. Також начальник відділу освіти окреслила плани на майбутнє із урахуванням освітніх новацій.

Перед педагогами та гостями конференції також виступили І.О. Шульгіна, О.В. Кучерявенко, В.А. Михальчук зі змістовними доповідями про нагальні питання – реформу освіти у початковій школі, організацію мовних таборів із залученням волонтерів-носіїв іноземної мови, проектний менеджмент в освіті.

Далі до слова і нагородження на сцену була запрошена Чугуївський міський голова Г.М. Мінаєва. Галина Миколаївна, як завжди, дуже щиро та емоційно висловила слова подяки педагогам за їхню роботу, наголосила на тому, що освітня галузь міста завжди є пріоритетною у місцевої влади.

У теплій атмосфері пройшла церемонія нагородження колективів у особі керівників навчальних закладів, педагогів, представників батьківських комітетів. Їм були вручені подяки міського голови, подарункові сертифікати та грошові премії.

Традиційно не забуває про освітян Чугуєва і Народний депутат України Д.О. Шенцев. Помічник народного депутата і голова його міської приймальні Н.К. Куралех зачитала рядки зі звернення Дмитра Олексійовича до працівників освіти у ці святкові дні, а також вручила начальнику відділу освіти сертифікат на придбання вогнегасників для низки  начальних закладів.

Гарного настрою педагогам додали виступи вокальних та хореографічних колективів Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості, Чугуївської гімназії № 5., а “родзинкою” свята стала демонстрація номеру пісочної анімації  у виконанні вихованок БДЮТ “Україна – це ми”.

Відділ освіти вітає  освітян міста з Днем знань і бажає педагогам  творчого натхнення, втілення усіх планів і задумів, високих досягнень на педагогічній ниві та вдячності від своїх вихованців!

Більше фото конференції – у фотогалереї відділу освіти