Прощавай, літо! Завершилася ІІІ зміна оздоровлення

18 серпня 2016 року завершилася ІІІ табірна зміна у пришкільних таборах з денним перебуванням міста Чугуєва.  Урочиста церемонія закриття і святковий концерт з цієї нагоди відбувся в актовій залі на базі Чугуївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7,  і об’єднав не лише вихованців мікрорайону школи, а й інших навчальних закладів, де функціонували  пришкільні табори.

 Почесними гостями церемонії стали Чугуївський міський голова Г.М.Мінаєва,  заступник  міського голови Т.С. Вінник,  начальник  відділу освіти  М.В.Проценко.

Зі  сцени звучали вітальні слова, гості та маленькі господарі заходу  бажали всім здоров’я, позитиву, гарного настрою.  Вихованці кожного табору під бурхливі оплески демонстрували цікаві концертні номери, у яких яскраво проявили свої  здібності, таланти,   почуття гумору.

Немає жодних сумнівів, що дітям надзвичайно сподобалися тижні, проведені в літньому пришкільному таборі, а здорове  і смачне  харчування вкупі з активними  проводженням часу  пішло на користь їхньому здоров’ю.

На прощання вихованці ІІІ зміни літніх пришкільних таборів з денним перебуванням  звернулися до організаторів оздоровлення  зі словами вдячності за змістовний  і здоровий відпочинок, під час якого вони знайшли нових друзів, і набули заряду бадьорості на весь подальший  навчальний рік, який вже не за горами.

Нагадуємо, що ІІІ табірна зміна у літніх пришкільних таборах з денним перебуванням  тривала з 1 по 18 серпня. У трьох пришкільних таборах (при Чугуївських ЗОШ № 4, 7, гімназії № 5) за кошти  місцевого бюджету оздоровлювалося і харчувалося близько 200  учнів.

Більше фото заходу – у фотогалереї відділу освіти

DSC06971