Клугино-Башкирівська ЗОШ. Ми- за здоровий спосіб життя!

9 серпня 2016 року Клугино-Башкирівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  Чугуївської міської ради запрошує жителів  мікрорайону та міста на святковий захід з нагоди відкриття на своїй базі цілого спортивного комплексу  для  всіх любителів спорту, поціновувачів здорового та рухливого способу життя .

Віднині не лише школярі, а й усі клугино-башкирівці матимуть нагоду розважитися, позайматися улюбленим видом спорту або  та пітримати тіло у бажаній формі на сучасному майданчику для спортивних занять.   Для жителів мікрорайону реконструйовані та відбудовані сучасне футбольне міні-поле з екологічним малотравматичним штучним покриттям, майданчики для занять баскетболом, волейболом, об лаштовані спеціалізовані столи для гри у настільний теніс. А для зручності болільників  на спортивному майданчику обладнані глядацькі трибуни, освітлення.

Це не перший внесок, який зробила місцева влада  у покращення  матеріально-технічної бази Клугино-Башкирівської  ЗОШ   у 2016році.   Цьогоріч був проведений ремонт покрівлі школи  за сучасними технологіями (ПВХ-метод), а до початку нового навчального року їдальня зустріне учнів сучасними меблями та обладнанням.

Більше фото у фотогалереї за посиланням