3 червня розпочинається друга хвиля ЗНО

3 червня розпочинається друга хвиля проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, під час якої абітурієнти, які успішно склали тестування з української мови і літератури, зможуть скласти тести з іноземних мов, а також біології, фізики, географії та хімії в залежності від їх вибору в ході реєстрації.

Другий етап розпочнеться тестуванням з російської мови (3 червня), з 6 по 9 червня абітурієнти матимуть можливість скласти ЗНО з іспанської, англійської, німецької та французької мов.

Тестування з біології, фізики, географії та хімії відбудеться у період з 10 до 17 червня.

На інформаційних сторінках учасників ЗНО розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення тестування.

Вхід абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності Сертифіката ЗНО, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, а також запрошення-перепустки.

Нагадуємо, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Учасникам ЗНО варто заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО.