ЗМАГАННЯ З ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ КУБОК ЧУГУЄВА – 2016

10 квітня в спортивній залі Чугуївської ЗОШ №1 Чугуївської міської ради відбулися ХІV-і відкриті командні  змагання з пішохідного туризму «Кубок Чугуєва – 2016».

Цього року в змаганнях брали участь 6 команд: команда Чугуївського районного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, збірна команда магазину туристського спорядження «Клуб Путешественников» м.Харків, до складу якої ввійшли туристи-спортсмени з Луганської, Донецької, Миколаївської та Харківської областей, команда випускників ЦТК та дві команди центру туризму м.Чугуєва.

І місце посіла команда «Клуб путешественников» м.Харків з результатом 937 балів, ІІ місце, з результатом 935 балів, посіла команда випускників ЦТК  м.Чугуїв; ІІІ місце, з результатом 923 бали, виборола команда старшої групи ЦТК м.Чугуєва. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами міського голови Чугуївської міської ради. Від спонсора змагань (магазин туристського спорядження “Клуб Путешественников” м.Харків) команди призери отримали подарункові сертифікати на придбання туристського спорядження.